• Yaou Muziek

    Yaou Muziek

Over ons

Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in eersteklas muziekinstrumenten in een gunstige prijsklasse. Wij importeren rechtstreeks van één van de grootste muziekfabrikanten uit China. Ook wordt een groot deel van de strijkinstrumenten uit ons assortiment gebouwd door een internationaal bekende Chinese vioolbouwer. Hij won onlangs nog twee prijzen in de Verenigde Staten. Ook hier in Nederland wordt de goede kwaliteit herkend.

In 2005 startte Yaou Muziek met het importeren van muziekinstrumenten uit China naar Nederland. Met ons contact in China, Chen Hang, begonnen we onderhandelingen met bouwers in China. In Nederland spraken wij veel met klanten en Nederlandse bouwers over de wensen van Europeanen en kwaliteiten van de instrumenten hier. Door deze contacten aan beide kanten van de wereld hebben wij veel kennis opgedaan van het proces en weet Yaou Muziek te voldoen aan eisen van Nederlandse en Europese bouwers en klanten. Vanwege de scherpe controle van bouwers en agenten in China en Nederland, leveren wij muziekinstrumenten van zeer goede kwaliteit.
Wij leveren dan ook aan diverse muziekscholen en ook vele particulieren, zowel professionele muzikanten als amateurs, hebben de weg naar ons gevonden. Ook diegenen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een betaalbaar studie-instrument kunnen bij ons goed terecht.

Qiong Schaap-Chen is eigenares en directrice van Yaou Muziek. In 1999 kwam zij voor het eerst in Nederland en in 2000 vestigde ze zich in Huizen. Qiong komt uit een muzikaal gezin. Haar vader was accordeonist, haar moeder was zangeres en haar broer is bassist. Zelf begon zij op haar achtste leeftijd met het bespelen van de viool en later ook van de cello en groeide haar liefde voor muziek.

Nieuwste producten

Strijkstokhaar voor viool en cello. Nieuw

Strijkstokhaar voor viool en cello.

Strijkstokhaar voor viool en cello. 80 cm 460 gr Mongools natuur wit Ongebleekt A kwaliteit.
€ 400,00
Parketbescherner Srap Nieuw

Parketbescherner Srap

Verstelbaar banden van 40 - 80 cm Aluminum plaat met rubberen schterkant
€ 38,00
Parketbeschermer endpin Nieuw

Parketbeschermer endpin

Aliminium met rubberen schijf Voor alle pennen geschikt Tot 10 mm diameter
€ 35,00
Rubberen dop voor contrabas pin Nieuw

Rubberen dop voor contrabas pin

Rubberen dop Verpakt per 6 stuks prijs per stuk
€ 2,00